vineri, 22 iulie 2016

Tutankamon a fost otravit


Nu exista adevar absolut. Suntem limitati, asta e primul lucru pe care e important sa il acceptam. Nu pretind ca detin adevarul absolut, dar utilizand hipnoza am avut si am acces la informatii care pentru noi in dimensiunea aceasta sunt greu de accesat. In stare de hipnoza intrucat prin tehnici potrivite inlaturam acest val numit constient si ajungem la miez, practic la subconstient unde posibilitatile sunt nelimitate, unde datorita faptului ca nu mai depindem de factorul timp avem acces la orice informatie rapid fara prea mari eforturi, Intrucat lectorul nostru la cursurile de inforenergetica stie ca a fost incarnarea lui Ankhesenamun, sora si mai apoi sotia acestuia am incercat sa aflu ceva in acest sens. Informatiile primite sunt extraordinare:

-         Sunt in Egipt, dar nu stiu cum arata Tutankamon. Nu stiu daca acum o vad ca mi-ai zis tu, vad doi tineri dar nu stiu cine sunt ei. Vad un palat aurit, dar faraoni sunt mai multi in perioada asta.
-         Poti sa vezi de ce a murit Tutankamon?
-         Stiu ca are legatura cu otrava, a baut otrava si a murit. O vad cu parul lung ca plange.
-         Eu eram in perioada aia?
-         Nu. Nu esti acolo cu ei. Poate in alta perioada. El a baut ceva ca vad un pahar de la un ospat si vad ca dupa ce a baut a inceput sa se simta foarte rau si dupa o perioada a murit, nu imediat. Ei aveau atunci degustatori si cineva a studiat sa bea o cantitate de otrava mai mica sa nu moara imediat si sa nu moara si degustatorul, ca ei aveau degustatori atunci sa nu fie otraviti. Cineva a facut un ametec de plante care sa actioneze in termen lung sa nu isi dea imeni seama.
-         Sti cine l-a omorat?
-         Cineva din familie, ruda cu el, un rival impreuna cu mama lui, mai mult mama cred ca sa il puna pe fiul ei rege dar si ca razbunare ca de ce nu l-au pus pe el rege. Carti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu